Verhuisbedrijf Deventer | Goedkoop!

Gaat u verhuizen in regio Deventer en wilt u graag een betrouwbaar verhuisbedrijf inhuren? Dan moet u zeker bij Verhuisbedrijf Deventer Draagkracht wezen,

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Wij verzekeren u van een deskundige, transparante en goed geregelde verhuizing. Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag met verschillende verhuistips, checklists en complete inpakdiensten.

Verhuisbedrijf Deventer draagkracht verhuisd al jaren in de regio!

Gaat u voor het eerst naar Deventer verhuizen? Deventer is een fijne stad om in te wonen met een prachtig historisch centrum en natuurlijk de bijzondere ligging aan rivier de Ijssel. Deventer is één van de oudste steden van Nederland en dat zie je dan ook overal in de stad terug. Verhuisbedrijf Deventer Draagkracht is dan ook erg bekend met regio Deventer en kunt u hier uitstekend helpen. Verhuist u van Deventer naar Zutphen of Apeldoorn? Ook dan helpen we u graag. Het maakt niet uit of u van, naar of binnen Deventer verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor u klaar door geheel Nederland.

Bepaal zelf het plan van aanpak bij verhuisbedrijf Deventer!

Weet u al in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden aan een verhuisbedrijf? Bij Verhuisbedrijf Deventer Draagkracht kunt u uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt, u krijgt dus echt een verhuizing op maat. Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen en alles zover mogelijk zelf regelen? Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u ook alleen de verhuiswagen of verhuislift huren. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden inclusief uit- en inpakken en klussen? Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u met alle plezier. Wij bieden de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Er is dus voor elk budget wat mogelijk! Verhuizen kan ontzettend hectisch zijn omdat er aan zo ontzettend veel gedacht moet worden. Een professioneel verhuisbedrijf zorgt er dan door hun expertise voor dat de verhuizing soepel en efficiënt verloopt, zo kunt u heel veel stress besparen.

Betaal nooit te veel bij verhuisbedrijf Deventer draagkracht!

Benieuwd naar de kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Wilt u graag de exacte kosten weten voor uw situatie? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan, deze zal u al binnen 6 uur ontvangen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren