Verhuisbedrijf Den Bosch

Gaat u binnenkort in regio Den Bosch verhuizen en wilt u de verhuizing graag uitbesteden? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Den Bosch Draagkracht aan het juiste adres, wij zorgen ervoor dat uw verhuizing snel, efficiënt en stressloos verloopt

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Het is een mooie vestingstad met veel geschiedenis en vol met monumenten waar u kunt genieten van het bourgondische leven. Verhuisbedrijf Draagkracht is zeer bekend met regio Den Bosch en kunt u hier dus uitstekend helpen met uw verhuizing. Of u nou binnen gemeente Den Bosch verhuist of naar een andere gemeente zoals Vught, Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor u klaar door geheel Nederland.

Gaat u voor het eerst naar Den Bosch verhuizen? Den Bosch is een prachtige stad om in te wonen met historisch centrum, fijne winkelstraten, bijzondere stadswallen en veel omliggende natuurgebieden

Er komt bij een verhuizing heel veel kijken.

het uitbesteden van de verhuizing kan dan echt een uitkomst bieden gezien de kennis van een verhuisbedrijf er namelijk voor zorgt dat de verhuizing soepel zal verlopen. Zij bieden net dat beetje extra hulp en overzicht die u tijdens dit hectisch proces zo goed kunt gebruiken. Bij Verhuisbedrijf Den Bosch Draagkracht kunt u de verhuizing zover uitbesteden als u wilt, u krijgt echt een verhuizing op maat. Er is voor ieder budget wat mogelijk, u kiest er echt zelf voor hoeveel kosten u wilt maken! Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. U kunt dus precies aangeven wat uw wensen, behoeften en budget zijn en de verhuizing zal hierop aangepast worden.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

Benieuwd naar de kosten van verhuisbedrijf Den Bosch?

De exacte kosten voor uw verhuizing hangen natuurlijk af van uw situatie en van de services waar u gebruik van zult maken. Maar gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 elementen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Wilt u graag de exacte kosten voor uw verhuizing weten? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan, deze zal u al binnen 6 uur ontvangen!

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren