Verhuisbedrijf Breda

Gaat u verhuizen in regio Breda en wilt u graag een verhuisbedrijf inhuren? Dat is zeker aan te raden want het verhuisproces kan hectisch zijn en er moet aan veel gedacht worden.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Door gebruik te maken van de expertise van een verhuisbedrijf, verloopt de verhuizing veel sneller en efficiënter. U kunt zelf kiezen in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden, het is echt aan u de keuze wat u graag door het verhuisbedrijf wilt laten doen. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt een ruim aanbod aan verhuis­services in regio Breda: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Dus of u nu in Breda centrum, Ulvenhout, Prinsenbeek of Oosterhout woont, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag met de verhuizing. Verhuist u van Breda naar Roosendaal of een andere stad? Ook dit is mogelijk, Verhuisbedrijf Draagkracht verzorgt verhuizingen door geheel Nederland.

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk.

Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

Dit is ook wat het erkend Verhuisbedrijf Draagkracht biedt: klantvriende­lijkheid, professionele service en expertise.

Elke verhuizing is weer anders en houdt weer andere behoeften en wensen in, Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpt dit en biedt mogelijkheden voor elk budget. Verhuisbedrijf Draagkracht kent regio Breda goed, en kunt u daardoor uitstekend helpen met uw verhuizing in deze regio. Of het nou gaat om een gezellige studentenwoning in Breda-centrum, een leuk rijtjeshuis in Princenhage of een mooie villa in het Ginneken, Verhuisbedrijf Draagkracht heeft er ervaring mee en helpt u graag.

En hoe zit het met de kosten? De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan uit 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw situatie?

U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht gratis een offerte aanvragen die u al binnen 6 uur zal ontvangen. Door voor Verhuisbedrijf Draagkracht te kiezen, kiest u voor een efficiënte en stressloze verhuizing. Wat wilt u nog meer?

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren