Verhuisbedrijf Breda

Gaat u verhuizen in regio Breda en wilt u graag een verhuisbedrijf inhuren? Dat is zeker aan te raden want het verhuisproces kan hectisch zijn en er moet aan veel gedacht worden. Door gebruik te maken van de expertise van een verhuisbedrijf, verloopt de verhuizing veel sneller en efficiënter. U kunt zelf kiezen in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden, het is echt aan u de keuze wat u graag door het verhuisbedrijf wilt laten doen. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt een ruim aanbod aan verhuisservices in regio Breda: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Dus of u nu in Breda centrum, Ulvenhout, Prinsenbeek of Oosterhout woont, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag met de verhuizing. Verhuist u van Breda naar Roosendaal of een andere stad? Ook dit is mogelijk, Verhuisbedrijf Draagkracht verzorgt verhuizingen door geheel Nederland.

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk.

 

Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

 

Dit is ook wat het erkend Verhuisbedrijf Draagkracht biedt: klantvriendelijkheid, professionele service en expertise.

Elke verhuizing is weer anders en houdt weer andere behoeften en wensen in, Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpt dit en biedt mogelijkheden voor elk budget. Verhuisbedrijf Draagkracht kent regio Breda goed, en kunt u daardoor uitstekend helpen met uw verhuizing in deze regio. Of het nou gaat om een gezellige studentenwoning in Breda-centrum, een leuk rijtjeshuis in Princenhage of een mooie villa in het Ginneken, Verhuisbedrijf Draagkracht heeft er ervaring mee en helpt u graag.

 

En hoe zit het met de kosten? De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan uit 4 onderdelen:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw situatie?

U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht gratis een offerte aanvragen die u al binnen 6 uur zal ontvangen. Door voor Verhuisbedrijf Draagkracht te kiezen, kiest u voor een efficiënte en stressloze verhuizing. Wat wilt u nog meer?

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Breda. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties