Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Gaat u binnenkort van, naar of binnen Bergen op Zoom verhuizen en wilt u hiervoor een verhuisbedrijf Bergen op Zoom inhuren? Dit is zeker aan te raden want een verhuisproces is hectisch, een verhuisbedrijf kan dan echt de helpende hand bieden die u in deze drukke periode zo goed kunt gebruiken. De verhuizing zal namelijk efficiënter en sneller verlopen door de expertise en ervaring die een professioneel verhuisbedrijf in huis heeft.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort van, naar of binnen Bergen op Zoom verhuizen en wilt u hiervoor een verhuisbedrijf Bergen op Zoom inhuren? Dit is zeker aan te raden want een verhuisproces is hectisch, een verhuisbedrijf kan dan echt de helpende hand bieden die u in deze drukke periode zo goed kunt gebruiken. De verhuizing zal namelijk efficiënter en sneller verlopen door de expertise en ervaring die een professioneel verhuisbedrijf in huis heeft.

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom draagkracht, kent de stad als geen ander!

Gaat u voor het eerst naar gemeente Bergen op Zoom verhuizen? Bergen op Zoom is een prettige stad om in te wonen, het is één van de oudste steden van Nederland en dat zie je ook terug in de binnenstad. Bergen op Zoom is een bourgondische stad waar altijd wel wat te beleven valt. Maar als u toch even wat rust wilt, kent het ook een prachtige ligging omgeven door polders, water en natuurgebieden. Verhuisbedrijf Draagkracht is uitstekend bekend met deze regio en hierdoor kunnen we u hier goed helpen. Of verhuist u juist van Bergen op Zoom naar een andere plaats in de provincie zoals Roosendaal of Etten-Leur? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht met alle plezier voor u klaar. Het maakt niet uit of u nou van, naar of binnen Bergen op Zoom verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht biedt: klantvriende­lijkheid, duidelijke afspraken en deskundigheid.

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom, helpt u bij de voorbereiding!

We raden onze klanten altijd aan om de verhuizing goed voor te bereiden, zo zorgt u ervoor dat u het overzicht houdt en voorkomt u onaangename verrassingen. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, houd deze het gehele verhuisproces bij de hand en blijf hier dingen op aanvullen en afstrepen. Kijkt u op tegen het inpakken? Begin dan op tijd en deel deze klus op in etappes, bijvoorbeeld per kamer. Het inpakken is een groot karwei en kan hierdoor soms overweldigend aanvoelen, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Bij Verhuisbedrijf Bergen op Zoom Draagkracht helpen we u graag.

Kies er zelf voor hoe u uw verhuizing in wilt richten.

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht is er voor ieder budget wat mogelijk, u kiest er namelijk zelf voor in hoeverre u de verhuizing uitbesteedt. U kunt kiezen uit de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Dus wilt u graag low-budget verhuizen en zoveel mogelijk zelf regelen, dan is het bij ons zeker mogelijk om alleen een verhuislift of verhuiswagen te huren. Of wilt u de verhuizing juist compleet uitbesteden inclusief het in- en uitpakken en het doen van klusjes? Ook dit is mogelijk bij Verhuisbedrijf Bergen op Zoom draagkracht. Doordat wij aandachtig luisteren naar uw wensen, kunnen we u echt een verhuizing op maat aanbieden.

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom draagkracht hanteert heldere tarieven!

Maar wat zijn nou de kosten van het uitbesteden van een verhuizing? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en de benodigde verhuis­services. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan uit gemiddeld 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw situatie? U kunt bij Verhuisbedrijf Bergen op Zoom gratis een offerte aanvragen die u al binnen 6 uur zal ontvangen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren