Verhuisbedrijf Arnhem

Gaat u binnenkort verhuizen in of rondom Arnhem en kunt u hier wel extra hulp bij gebruiken? Dat begrijpt Verhuisbedrijf Arnhem helemaal, een verhuisproces kan heel hectisch zijn gezien er aan zoveel gedacht moet worden. Het kan dan echt een uitkomst bieden om de verhuizing uit te besteden, de expertise van een verhuisbedrijf zorgt er namelijk voor dat de verhuizing efficiënter en sneller verloopt. U kunt er zelf voor kiezen in hoeverre u de verhuizing wilt uitbesteden. Zo maakt u zelf de keuze van welke verhuisservices u gebruik wilt maken en krijgt u echt een verhuizing op maat. Er is voor ieder budget wat mogelijk. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuisservices: van piano transport, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

 

Zoekt u naar kwaliteit voor een betaalbare prijs, verhuisbedrijf Arnhem helpt u graag. 

 

 

 

 

Bereid uw verhuizing altijd goed voor!

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

 

Hoeveel gaat uw verhuizing kosten bij verhuisbedrijf Arnhem?

 

Hoeveel zal dit gaan kosten? Dit is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en van welke verhuisservices u gebruikt wilt gaan maken. Gemiddeld bestaan de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf uit de volgende 4 onderdelen:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

Bent u benieuwd hoeveel het voor uw situatie zal gaan kosten? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvend en gratis offerte aan. Deze zult u al binnen 6 uur ontvangen.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Zoekt u naar een verhuisbedrijf in Arnhem? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties