Verhuisbedrijf Apeldoorn

Wij kennen uitstekend onze weg in Apeldoorn en kunnen u dan ook goed van dienst zijn met het efficiënt verhuizen zodat alles volgens plan verloopt. Ervaren als we zijn is geen enkele klus een probleem

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Reeds sedert vele jaren zijn wij een ervaren verhuis­service in Apeldoorn. Wij zijn graag uw baken in de storm en voorzien u van raad en daad in uw verhuizing naar deze mooie stad en prachtige streek.

Sinds 1998 kennen wij de wegen en paden van Apeldoorn. Met alle plezier komen we er nu nog dagelijks.

Wanneer u voor het eerst in Apeldoorn gaat wonen, kunt u zich verheugen op de prachtige groene streek met groene velden en bossen en door statige bomen geflankeerde wegen. In alle jaargetijden is het genieten. Apeldoorn zelf is een gezellige en leuke stad met alles wat u wenst. Of u nu in het centrum gaat wonen, of meer aan de rand, u kunt genieten van veel faciliteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur, de gezellige binnenstad met een mix van oude panden en moderne nieuwbouw en leuke winkels. En natuurlijk niet te vergeten Paleis het Loo. Een leuke en diverse woonplaats vanaf waar u ook omringende steden snel kunt bereiken.

Verhuisbedrijf Apeldoorn Draagkracht verhuisd u met jarenlange ervaring

Wij zijn u zoal graag van dienst bij:

Behalve het dragen, laden en lossen en transporteren van uw materiaal zijn we ook graag van dienst bij het inpakken, uitpakken, demonteren en monteren. Ook is het installeren of ophangen van allerhande materiaal en elektronica een service die we graag aanbieden. Wij verzorgen een aanpak op maat van uw situatie. Zo is de verhuizing snel en in alle rust en organisatie klaar en bent u vrij om uw nieuwe woning helemaal eigen te maken.

Verhuisbedrijf Apeldoorn is van alle markten thuis!

Behalve onze extra service zoals in- en uitpakken bieden wij ook pianotransport en het verhuizen van meubilair aan. Met onze verhuislift is geen meubelstuk te zwaar en door toepassing van onze ervaring zorgen we voor een veilige en vlotte gang van zaken. Bovendien is het ook mogelijk om alleen een verhuislift te huren of om ons enkel in te huren voor het transporteren van wat meubelstukken. Zo is er altijd een mogelijkheid speciaal op maat voor uw situatie en wens en bieden we voor iedere vraag een oplossing. Ook indien u door veel zelf te doen het zo goedkoop mogelijk wenst te houden vindt u een oplossing binnen ons verhuisbedrijf Apeldoorn. Bovendien bent u verzekerd van de beste zorg voor uw materiaal. Het verhuizen van al uw materiaal of bijvoorbeeld enkel een nieuw meubelstuk of een nieuwe piano hoeft niet voor hoofdbrekens te zorgen, met onze hulp is alles mogelijk.

Benieuwd naar de kosten van verhuisbedrijf Apeldoorn?

Kijkt u voor extra praktische tips zoals een verhuischecklist en andere ideeën eens op onze pagina Verhuistips voor een optimale voorbereiding en wacht niet te lang met het inplannen van uw verhuizing. Op die manier kunt u met een gerust hart de zorg voor uw verhuizing aan ons toevertrouwen. Door het aanvraagformulier op onze site in te vullen krijgt u binnen 6 uur een offerte aangepast op uw behoeften. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de kosten bij ons verhuisbedrijf Draagkracht te Apeldoorn.

Wij maken van een mogelijk stressvolle situatie een aangename en goed georganiseerde ervaring en nemen u alle zorg uit handen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren