Verhuisbedrijf Amersfoort

Woont u in regio Amersfoort en wilt u graag een goedkoop en deskundig verhuisbedrijf inhuren? Dan moet u zeker bij Verhuisbedrijf Draagkracht wezen, zij bieden u de stressloze, efficiënte en professionele verhuizing die u zo goed kunt gebruiken. Bij een verhuizing komt heel veel kijken, er moet veel geregeld worden en het hele verhuisproces kan als zeer stressvol ervaren worden. De verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden, samen met het verhuisbedrijf bereidt u de verhuizing goed voor zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Bij verhuisbedrijf Draagkracht kunt u uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt, zo kiest u er zelf voor van welke verhuisservices u gebruik wilt maken: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

 

Verhuisbedrijf Draagkracht luistert naar uw wensen en behoeften en biedt u een verhuizing op maat. Wilt u graag de verhuizing zover mogelijk zelf doen en alleen een verhuislift of verhuiswagen huren? Dit is bij Verhuisbedrijf Draagkracht geen probleem, er is voor elk budget wat mogelijk. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden tot en met het in- en uitpakken en het doen van klusjes? Ook hierbij helpt Verhuisbedrijf Draagkracht u graag.

 

Hoeveel zal het uitbesteden van uw verhuizing kosten?

Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van welke verhuisservices u gebruikt wilt gaan maken. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

Alle soorten verhuizingen vallen binnen onze mogelijkheden:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Amersfoort. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Gaat u voor het eerst verhuizen naar Amersfoort?

Wat leuk, Amersfoort is een bijzondere stad met een uitstekende centrale ligging midden in Nederland. Arnhem heeft een prachtig historisch centrum, kent vele culturele evenementen en heeft daarnaast ook nog eens een mooie natuur omgeving. Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met regio Amersfoort en kunt u daardoor hier uitstekend helpen. Of u nou binnen gemeente Amersfoort verhuist, binnen de provincie Utrecht of naar de andere kant van Nederland, Verhuisbedrijf Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar.

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

Regel nu uw verhuisbedrijf in Amersfoort

Het uitbesteden van de verhuizing zorgt voor een minder stressvolle verhuizing want de expertise van een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat de verhuizing soepeler en efficiënter verloopt. En dit is toch wat we allemaal goed kunnen gebruiken tijdens het hectische verhuisproces? Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Referenties