Verhuisbedrijf Almelo | Goedkoop!

Almelo is een fijne stad om in te wonen waar altijd veel te beleven valt in het gezellige stadscentrum maar waar u in de omgeving ook rust kunt vinden in de prachtige natuur.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Draagkracht is zeer bekend met Twente en kunt u hier dus extra goed helpen met uw verhuizing. Gaat u binnenkort van Almelo naar Hengelo of Enschede verhuizen? Ook dan staan we met alle plezier voor u klaar. Of u nou naar, van of binnen gemeente Almelo gaat verhuizen, Verhuisbedrijf Almelo Draagkracht helpt u graag door geheel Nederland. Tijdens het verhuisproces moet er altijd ontzettend veel geregeld worden, kortom het is een hectische periode. De verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden, een professioneel verhuisbedrijf heeft namelijk alle kennis in huis om er voor te zorgen dat de verhuizing efficiënt, stressvrij en soepel verloopt. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Almelo Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriende­lijkheid en deskundigheid.

Verhuisbedrijf Almelo Draagkracht zorgt voor een goede voorbereiding!

Gaat u binnenkort verhuizen in regio Almelo? Bereid de verhuizing dan goed voor, dit helpt ontzettend want een goede voorbereiding is echt het halve werk. Maak bijvoorbeeld een checklist waarop u bijhoudt wat er nog geregeld moet worden. Zo voorkomt u dat er cruciale zaken vergeten worden en kunt u een beter overzicht houden. Kijkt u op tegen het inpakken? Begin op tijd en deel deze klus op per kamer. Er moet vaak ontzettend veel ingepakt worden en deze klus kan dan heel overweldigend aanvoelen, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Almelo Draagkracht helpt u met alle plezier met uw verhuizing in Twente.

Verhuisbedrijf Almelo Draagkracht heeft jarenlange ervaring!

We hebben bij Verhuisbedrijf Draagkracht jarenlange verhuiservaring, hierdoor zijn we dus bekend met vele soorten verhuizingen: van studentenkamer, ouderenwoning tot grote villa. Wilt u graag een low-budget verhuizing en zoveel mogelijk zelf regelen? Geen punt, u kunt bij ons ook alleen de verhuislift of verhuiswagen huren. Of wilt u graag de verhuizing compleet uitbesteden inclusief klussen en in- en uitpakken? Ook dan staat Verhuisbedrijf Almelo Draagkracht met alle plezier voor u klaar. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Het is aan u de keuze in hoeverre u uw verhuizing uitbesteedt, er bestaan mogelijkheden voor elk budget. Kortom, bij Verhuisbedrijf Draagkracht krijgt u echt een verhuizing op maat.

Verhuisbedrijf Almelo Draagkracht hanteert goedkope prijzen!

Maar wat kost nou het uitbesteden van een verhuizing? Dit verschilt natuurlijk per situatie en het hangt af van de verhuis­services waar u gebruik van wilt maken. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service

Benieuwd naar wat dit precies zal gaan kosten voor uw situatie? Vraag bij Verhuisbedrijf Almelo Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren