Lift huren

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Lift huren? Twee ingrediënten zijn onmisbaar bij het goed laten verlopen van een verhuizing. Het eerste is een planning: een verhuizing kan in principe vooraf gepland worden. Het is een kwestie van de tijd nemen, spullen goed inpakken, duidelijk aangeven wat waar is ingepakt en ervoor zorgen dat die spullen dan ook weer op de juiste plek uitgepakt worden. Het andere ingrediënt is goed materiaal. Een goede planning helpt niet als op de dag van de verhuizing de dozen uit elkaar vallen of er niet is nagedacht over het vervoer van de spullen die niet in een doos ingepakt kunnen worden. Bekijk daarom ook vooraf wat u nodig heeft voor uw verhuizing en overweeg of u ook een lift wilt huren voor bepaalde zware objecten.

Verhuislift huren in Amsterdam

Een lift huren voor uw verhuizing klinkt misschien heel omslachtig, maar dat is het zeker niet. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. We hebben gemerkt dat een dergelijke verhuislift onmisbaar is in steden als Amsterdam, waar de woningen vaak niet heel groot zijn en niet altijd een begane grond hebben. Verhuist u uit of naar Amsterdam? Dan kunt u bij Verhuisbedrijf Draagkracht gemakkelijk een verhuislift huren. Wij beschikken over een krachtige Böcker lift die tot 400 kilo kan tillen. Deze lift kan 7 dagen per week worden ingezet. Ook in de avonduren! Bovendien bieden we desgewenst een spoed­service.

Mogelijkheden verhuislift huren in Utrecht

Uiteraard is onze verhuislift niet alleen te huur in Amsterdam, maar ook in andere steden, zoals Utrecht. Ook een stad als Utrecht biedt meer dan genoeg uitdagingen als het gaat om verhuizen. Een verhuislift huren is dan geen overbodige luxe, al is het maar voor een zware koelkast of piano die naar beneden getild moet worden. Onze verhuislift is beschikbaar in heel Nederland. Bovendien doen we meer dan alleen de lift bij u afzetten; we laten u niet zomaar aan uw lot over. Als u ervoor kiest om de verhuislift te huren, dan wordt deze gewoon bediend door onze professionele werknemers. Zij hebben jarenlange ervaring met het verplaatsen van grote objecten en regelen dit ook vlot en veilig voor u.

Hulp bij particuliere én zakelijke verhuizingen

Verhuisbedrijf Draagkracht kan ingezet worden voor particuliere verhuizingen, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Wij begrijpen dat verhuizen voor veel bedrijven een grote uitdaging is en dat het belangrijk is dat alles soepel en snel verloopt. Wij helpen daarbij en zorgen ervoor dat uw bedrijf snel weer up and running is. We hebben onder meer ervaring met het verhuizen van kantoren en deelkantoren, ziekenhuizen en scholen, werkplaatsen en opslag­ruimtes. Daarnaast kunnen we ook voor elk ander bedrijf een oplossing op maat verzorgen. Neem gerust eens contact met ons op om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden. We vertellen u er graag meer over.

Een lift huren doet u bij Verhuisbedrijf Draagkracht

Wilt u een lift huren om uw verhuizing makkelijker te maken of kunt u naast een lift ook nog wel wat extra hulp gebruiken? Verhuiskracht Draagkracht biedt het allemaal. U kunt bij ons een lift huren, maar u kunt ook losse verhuiskrachten via ons inschakelen of zelfs de volledige verhuizing door ons uit laten voeren. We bieden zelfs de mogelijkheid om alles door ons te laten inpakken en uitpakken, zodat u er helemaal geen omkijken naar heeft. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail via info op verhuisbedrijfdraagkracht punt nl of neem telefonisch contact met ons op via 085 060 0333. Onze offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend!