References

100% satisfied customers, that's what we aim for!

The perfect move starts with a FREE quote!

or call us now

Read why clients love Draagkracht

At Draagkracht we find it especially important that your move is pleasant, smooth and stress-free. Because even though it is about moving your belongings, for us it is also about you as a customer. That's why our team is all about service, quality and friendliness. In cooperation with the KlantenVertellen as an independent review party, our customers have rated us with a 9.3. We are proud of this! Can we help you too? Request an offer immediately!

By leaving a review we know whether you experienced it the same way!

Independent Draagkracht reviews

  • Raymond
    utrecht • 27 Dec, 2023

    Goed en goedkoop

    Vrolijke ervaring met Buck die het erg goed deed!

  • L.
    Zoetermeer • 08 Dec, 2023

    Goede ervaring

    Aardige, nette verhuizers.

  • H.
    Tilburg • 19 Sep, 2023

    Correct en gedienstig.

    De verhuizers waren heel behulpzaam tot in de details. Geweldig goed bevallen. Dank!

  • F. Touw
    Schiedam • 14 Sep, 2023

    Ervaren verhuisbedrijf dat goed communiceert

    Al onze spullen waren met zorg ingepakt. Onze verhuizing bleek groter dan verwacht. Binnen no-time stond er extra mankracht klaar om de klus te klaren. Ze gingen door totdat wij 100% tevreden waren.

  • R.
    Berkel en Rodenrijs • 27 Aug, 2023

    Zeer klantvriende­lijk en professioneel.

    Vanaf de opname tot aan het uitladen van de laatste doos, een zeer goede ervaar.

  • C.
    Dordrecht • 23 Aug, 2023

    Top service!

    Vriendelijke en ervaren verhuizers. Voordat ik het weet was de hele verhuizing al compleet!!

  • Sonje Taljaard
    Zoetermeer • 21 Aug, 2023

    Prima dienst

    They were friendly and helpful.

  • Ingrid Opdam
    Nieuwegein • 07 Jul, 2023

    Fantastisch team dat ons bij alles ondersteunde

    Het team heeft ons geholpen met de supersnelle verhuizing van een oudere dame naar een verzorgingshuis. Planning binnen een week, op de dag zelf demontage van kasten, verhuizen gedurende de zwaarste storm in jaren, montage op de nieuwe plek, kasten

    verankeren en geweldige adviezen over plaatsing van meubels. De mannen hebben onafgebroken gebikkeld van 9 tot 14 uur om te zorgen dat onze tante dezelfde dag in een volledig ingerichte kamer haar intrek kon nemen. Top verhuizers!

  • Robert
    Alphen aan den Rijn • 06 Jul, 2023

    Prima!

    Prima ervaring, snel alles uit huis gehaald.

  • H.
    Vleuten • 27 Jun, 2023

    uitstekend verzorgd

    uitstekend en zonder problemen verzorgd

  • L.
    Zoetermeer • 14 Jun, 2023

    Slechte communicatie, had soepeler gekund

    We hadden een fijn persoon om de offerte te maken, Sander. Helaas was hij weg toen we de exacte datum wisten, toen kregen we met arjan te maken, op zich ook goede afspraken mee kunnen maken totdat hij 2 dagen voor de verhuizing belde en niet meer

    wist wat afgesproken was, ook leek hij niet meer te weten wie ik was, meermalen gebeld,terugbelverzoek werd niet op gereageerd. Dit gaf onnodig veel stress in een toch al stressvolle tijd. Uiteindelijk kwamen de verhuizers en die wisten niet wat afgesproken was en 1 van hen was zelf gestressed en was veel aan het bellen dat er iemand bij moest terwijl de andere ging aanpakken.uiteindelijk is alles goed gekomen maar qua communicatie is er nog wel veel te verbeteren!!!!

  • Kirsten
    Colijnsplaat • 08 Jun, 2023

    Pretttige vakmannen, vriende­lijk en geen moeite teveel!

    De verhuismannen hebben alles voorzichtig en vakkundig verhuisd en in elkaar gezet. We waarderen het geduld en meedenken, waardoor onze verhuizing fijn is verlopen. Dank mannen!

  • T. Le Roux
    Hilversum • 06 Jun, 2023

    Maklijk en vriende­lijk

    The moving on the day was amazing. Delivering the boxes was a bit more painful. I sent emails twice and eventually phoned. I have just asked for the collection of the boxes and am curious to see the service herein and the repayment of my deposit

  • S.Kieviet
    Sliedrecht • 02 Jun, 2023

    Prima, maar onvoorzichtig en niet attent

    Draagkracht ingeschakeld om alleen grote meubels te verhuizen. Zouden met bakwagen komen (daar ook parkeerruimte voor gereserveerd), maar kwamen met containeroplegger. Aantal matrassen werden niet ingepakt. Uur gewacht tussen oude en nieuwe woning

    (afstand 3km); bleken verkeerd te zijn gereden. Geen compensatie in tarief gekregen! In nieuwe woning geen schoenen uit, op nieuwe vloeren en gelakte trap. Bij naar boven brengen van commode flinke butsen in nieuw gestucte trapgat. Bij vertrek moest ik direct betalen via overboeking - erg vreemd want daar was ik niet van op de hoogte. Zou ze een volgende keer zeker niet opnieuw inschakelen.

  • Jayajyoti
    Amsterdam • 12 May, 2023

    Excellent work

    Very professional and cooperative

  • Omar
    Amsterdam • 08 May, 2023

    Perfect

    Ik ben geholpen door Hassan & Rik en ben ze heel dankbaar. Ze kwamen met een glimlach en zijn snel te werk gegaan en alles netjes naar boven gebracht.

  • Carla
    Den Haag • 08 May, 2023

    geweldig verhuisteam snel, sterk en met humor

    xxxx

  • Afroditi
    Den Haag • 05 May, 2023

    Perfection

    Most amazing team ever encountered for moving. Very professional,on time,very carefully with our stuff. Highly recommend!!

  • Domenico
    Amsterdam • 05 May, 2023

    Amazing service!!

    Absolutely professional!!

  • Jayaram
    Esch-sur-Alzette • 03 May, 2023

    All good

    i

  • Siebe
    Loenen • 02 May, 2023

    Super! Netjes bezorgd, hele vriende­lijke bezorgers

    Helemaal top! Echt niets aan te merken.

  • Tejas
    Amsterdam • 02 May, 2023

    Perfect and friendly movers

    Buck and Mouss helped with my move to Amsterdam who work for Draagkracht . They were prompt in calling me ahead of delivery. Arrived ahead of schedule . Communicated well , helpful and friendly throughout. Unpacked what I asked them to and helped w

    placing stuff exactly Where I asked them - across multiple rooms.

  • Paul en Gloria
    Spijkenisse • 01 May, 2023

    Bizar harde werkers

    Zeer tevreden van het begin tot het eind. Offerte kan iets uitlopen, maar Arjan is zeer redelijk en oprecht. De heren zijn van een andere planeet volgens mij. Zo vakkundig met veel ervaring en keiharde werkers. Eentje heeft zelfs een tattoo op zijn

    kuit van draagkracht. Als ik ooit weer ga verhuizen dan alleen nog maar Draagkracht. Thank joe Boys

  • Stefan
    Rotterdam • 01 May, 2023

    Vrolijk, professioneel en vriende­lijk de verhuizing door!

    Delano, Nordin en Buck hebben al onze meubels super snel, netjes en goed verpakt van ons kleine apartement in centrum Rotterdam verhuist naar onze nieuwe woning! De service was professioneel en ze informeren van te voren, tijdens en na de verhuizing

    of alles naar wens is en of er nog vragen zijn! Ik zou deze 3 toppers zeker aanbevelen!

  • Alex
    Rijswijk • 28 Apr, 2023

    Prima

    Prima werk geleverd ondanks het feit dat er tussentijds werd ingesprongen voor een ander failliet gegaan verhuisbedrijf.

  • Kris
    Woerden • 27 Apr, 2023

    Ok, but expensive.

    Preface, we don’t move much so obviously we made some mistakes in our preparation. Tape on the furniture for example. Being laughed at didn’t help. So the guys where on time, initially. Worked at a reasonable pace. Not fast, but ok. Took a bit

    over 2 hours for a 30 min lunch and 40 min drive. Charged us for that. Very causal in their free time, didn’t seem rushed at all. Actually used our clothes washer to get things into our new house. As in, stood on it and lifted items in through the window. Not sure if that’s normal here. My neighbors really wondered as well. Left a lot of marks on the walls of the windows where they lifted things through. All in all, the cost from the offer was about 75% more. Could be we were not very good in calculating, could be something else. Just something to be mindful of.

  • Alfred
    Wormer • 26 Apr, 2023

    Kon niet beter!

    Na het failliet van de oorspronkelijke verhuizer hebben zij ons prima verhuisd. Niets was teveel voor dit team. Wat eerst voor ons een nachtmerrie was hebben zij omgedraaid in een goede verhuis ervaring. Nogmaals dank!

  • KEYING
    Arnhem • 26 Apr, 2023

    Great service!

    Efficient unpacking and friendly crew!

  • W.Tassel
    Barneveld • 26 Apr, 2023

    Flexibele instelling

    Heb door de tijd steeds moeten schuiven, geen bezwaar. Op de dag zelf goede doorpakkers & meedenkers. Respectvol gedrag. Viel zelfs nog wat goedkoper uit.

  • Annette
    Utrecht • 26 Apr, 2023

    Volgende keer weer! Superteam!!

    Last minute ingesprongen omdat onze verhuizer failliet bleek te zijn. Goede communicatie, zeer harde werkers, niks was te veel, ook nog gezellig! Alles werd zeer zorgvuldig ingepakt, alsof de spullen op wereldreis gingen. Kortom niks op aan te

    merken. Volgende keer weer!