Verhuisbedrijf Draagkracht

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Bij verhuizen komt heel veel kijken, daarom is het extra belang dat de verhuizing goed voorbereid wordt. Door de verhuizing goed te regelen, kunt u met zo min mogelijk stress en zoveel mogelijk efficiëntie verhuizen. Ook voorkomt u zo dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan, dat maakt het hele proces net wat relaxter.

Een verhuizing goed voorbereiden helpt tegen de hectiek, door Verhuisbedrijf Draagkracht in te huren kiest u voor een soepele en stressloze verhuizing.

Lees de volgende tips voor een soepele verhuizing:

 1. Begin ruim op tijd: Het is aan te raden om professionele, stevige verhuisdozen te gebruiken. Begin op tijd met inpakken, door elke dag wat in te pakken wordt de klus minder groot en overzichtelijker;
 2. Pak elke kamer afzonderlijk in: Gebruik voor elke kamer aparte verhuisdozen zodat u een duidelijk overzicht houdt en de spullen makkelijk kan terugvinden. Zo kunt u elke doos een kleur geven refererend aan de kamer waar de doos bij hoort. Dit draagt bij tot een efficiënter uitpakken;
 3. Gebruik vulmateriaal: Vul dozen die niet helemaal vol zijn met vulmateriaal zodat de inhoud van de doos niet kan verschuiven;
 4. Maak dozen niet te zwaar: Stop zwaardere spullen onderaan in de doos en lichtere spullen bovenin. Maak de dozen niet te zwaar: hoe zwaarder de voorwerpen, hoe kleiner de doos;
 5. Bescherm breekbare spullen: Wikkel servies, glaswerk en bestek in kleding of handdoeken. Verwijder gloeilampen en lampenkappen van de lampen. Verpak elektronische apparaten in hun originele verpakking indien mogelijk, zo niet gebruik verhuisdozen en doe hier vulmateriaal in. Geef aan op de doos als er breekbare spullen in zitten;
 6. Meet grote meubels op: Meet van te voren grote meubels op zodat u weet of het door de deur, gang en trappengat kan in zowel de nieuwe als oude woning;
 7. Wijzig uw adres: Vergeet niet op tijd uw adres te wijzigen, zo wordt er geen post meer gestuurd naar het oude adres. Geef uw adreswijziging ook door bij de gemeente waar u naartoe verhuist of bij dezelfde gemeente als u binnen de gemeente verhuist;
 8. Gebruik een checklist: Maak een duidelijke planning en checklist, zo maakt u de verhuizing nog gestructureerder;
 9. Laatste tips: Verhuis de wasmachine alleen met een vastgezette trommel, wikkel kasten in met folie, steek de stekker van de verhuisde koelkast pas 12 uur na de verhuizing in het stopcontact, houd belangrijke papieren, sleutels en medicijnen bij de hand in de handbagage, vul een speciale verhuisdoos met spullen voor de eerste dag/nacht.

Neem de tijd om de verhuizing goed voor te bereiden

Het is een tijdrovende klus maar met de juiste voorbereiding kan het veel sneller en efficiënter gaan. Een verhuisbedrijf kan hier veel bij helpen, het inhuren van verhuizers kan heel veel stress schelen. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de verhuishulp die u wenst. Of het nou alleen maar het verhuizen van de spullen is of een complete verhuizing inclusief het inpakken, demonteren, ontkoppelen, uitpakken, monteren en wederom alles inrichten en verbinden. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt een verhuizing op maat. Zo kunt u voor de kosten kiezen die bij uw budget passen. Interesse? Vraag een gratis offerte aan die u dezelfde dag nog binnen 6 uur ontvangt!

Verhuisbedrijf Draagkracht helpt bij al uw verhuizingen

 • Particuliere verhuizingen

  Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: wij staan voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen (én ontzorgen) jouw verhuizing volgens jouw wensen, maar altijd met goede service en professionaliteit. En natuurlijk met een goed humeur!

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.